Succesvolle examens bij Kai Sei

Geslaagden Ochtendprogramma
Foto: Kai Sei

Afgelopen zaterdag, 10 februari jl., waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Het was een spannende, maar bovenal gezellige en fijne dag! Een recordaantal van uiteindelijk 83 kandidaten gingen op voor een hogere graad.

Het was een uitdagend programma; door de meerdere budodisciplines, het grote aantal kandidaten en de samenstelling daarvan, was de examendag opgedeeld in vier blokken. In totaal hebben 15 judoka, 4 kickboksers en 64 karateka deelgenomen aan de halfjaarlijkse examens. Wat deze examendag extra speciaal maakte, was de deelname van een tiental “bijzondere” kinderen. Zij hebben laten zien dat er bij Kai Sei niet gekeken wordt naar de beperkingen, maar juist naar de mogelijkheden…Kai Sei No Limits!

Wit en geel

Het spits werd afgebeten door de karateka met witte en gele band en alle judoka. Voor gele slip op witte band zijn geslaagd: Liann Uding en Romy Uding. Voor wit/gele band zijn geslaagd: Levi Priem, Jaimy Schild, Hamza el Boudakhani en Jasmijn Statius Muller. Voor gele band, 8e kyu, zijn geslaagd: Mohamed Aissati, Younes Aslaoui, Timo Baert, Max Engelaan, Connor Huizer, Quinten Hulscher, Finn Kampmeijer, Laurien Kashmour, Iris Kroes, Milan Krul, Juliette van der Linden, Jayden Leunissen, Valentijn van der Meij, Michaël Moerman, Kyanu Peschier, Vyaas Ramsaran, Elise Reedijk, Luuk van Rossum, Jesse de Ruiter en Hugo Stender. Voor geel/oranje band zijn geslaagd: Sem van Duin en Liam Huizer. Voor oranje band, 7e kyu, zijn geslaagd: Danique Koper, Muskaan Ramsaran, Donovan Trommelen en Ruben Volmer.

Op de mat

Tegelijkertijd gingen de vijftien judoka de mat op voor hun examen. Voor oranje slip op witte band is geslaagd: Imre van Willigen. Voor groene slip op witte band zijn geslaagd: Jun den Hollander, Aimee Hulscher en Noah van der Linden. Voor 5e kyu, gele band: Josh Ibrahim, Quinten van Laer, Mika Onderwater en Tim Pribnow. Voor 5e kyu, gele band met groene slip, is geslaagd: Caitlyn Kruithof. Voor groene slip op gele band is geslaagd: Ximena Monte. Voor blauwe slip op gele band zijn geslaagd: Tess Hoogendam en Sterre van Willigen. Voor 3e kyu, groene band, zijn geslaagd: Merel Verschelden en Keynai Zantingh. Voor bruine slip op blauwe band is geslaagd: Marlies Kraaijenbrink.

Geslaagden Ochtendprogramma

Examens

Het middaggedeelte betrof het karate examen voor alle karateka vanaf oranje band en de kickboksers, tevens de laatste examens van de dag. Voor oranje/groene band zijn geslaagd: Mike Boting en Lynn Perluka. Voor groene band, 6e kyu, zijn geslaagd: Mohammed Amdahri, Tarek Azab, Ahmed Elbatl, Nathalie Kortekaas, Lucian Kuo, Mila Monte, Damian Palm, Nicole Pappaioannou, Raouf Tong Sang, Shanaz Tong Sang, Fabiënne Vercammen en Aisha Wiersma. Voor eerste blauwe band, 5e kyu: Sven Akkermans, Pedram Hamta, Rohan Mangal en Ryan Sadhoe. Voor tweede blauwe band, 4e kyu: Aisha de Jonghe, Kai Krul en Jill Perluka. Voor eerste bruine band, 3e kyu, zijn geslaagd: Juhainah Alkasim, Anika Monte en Kosta Pappaioannou. Voor tweede bruine band, 2e kyu: George Karapetjan, Max Linnemann en Dewin Smit. Voor derde bruine band, 1e kyu, zijn geslaagd: Dewwret Sitaldin, Vashisjt Sitaldin, Belinda Haddish, Christel Linnemann en Colin Vercammen.

Badges

Gelijktijdig vond in de kleine dojo het kickboksexamen plaats. Voor 5e kyu, gele badge, zijn geslaagd: Dylan Driessen en Thijmen van Laer. Voor 4e kyu, oranje badge, is geslaagd: Aaron Jansen. Voor 4e kyu, oranje badge met groene slip, is geslaagd: Aron Hagenaar.

Geslaagden Middagprogramma

Karatepaspoort

Direct na het bekendmaken van de uitslagen werden de graden uitgereikt en kregen de geslaagde kandidaten ook een aantekening in het karatepaspoort van de Karate-do Bond Nederland (KBN) en het judopaspoort van de Judo Bond Nederland (JBN) en een officieel bondsdiploma. Budoschool Kai Sei kan terugkijken op een zeer geslaagde examendag en kijkt met veel plezier uit naar de volgende! Ook interesse om budosporten te beoefenen, kijk op www.kaisei.nl.

Reacties

article
15036
Succesvolle examens bij Kai Sei
Afgelopen zaterdag, 10 februari jl., waren de halfjaarlijkse examens bij Budoschool Kai Sei. Het was
https://zoetermeer.nieuws.nl/sport/15036/succesvolle-examens-kai-sei/
2018-02-12T13:05:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/397/2018/02/12130406/ochtend.jpg
Nieuws, Sport