Olympisch Kampioen Minke Booij sport mee met de Wintertijd Challenge

In de nacht van Zaterdag 28 op 29 oktober vindt tussen 02.00 en 03.00 uur de Wintertijd Challenge – Total Exercise Militairy Outdoor Fitness voor Spieren voor Spieren voor de tweede keer plaats op het terrein van Snowworld Zoetermeer.

Een uur sporten als de zomer overgaat in de winter voor kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is dat zij kunnen sporten.

Directeur van Spieren voor Spieren en Olympisch en Wereld Kampioen hockey Minke Booij sport deze nacht mee in Zoetermeer. Samen met de Spieren voor Spieren Kind-ambassadeurs Olav en Sylvie Schouten uit Den Haag sport Minke Booij mee om met alle deelnemers een zo groot mogelijk bedrag op te halen voor meer onderzoek en behandeling van spierziekten bij kinderen.

Aanmelden kan via de website https://www.wintertijdchallenge.nl/challenge/total-exercise-military-outdoor-fitness Zet jij jouw gezonde spieren ook in? Voor meer informatie kunt u terecht op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/TotalExercise/ of via het Facebookevent: https://www.facebook.com/events/795643927250922/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen