CDA complimenteert Zoetermeerse hulpverleners

Foto: CDA Zoetermeer

Het CDA staat pal voor hulpverleners zoals politieagenten, brandweerlieden en ambulancepersoneel. Daarom heeft Rob Wessels, Zoetermeerse CDA-kandidaat voor de Tweede Kamer, Nationale Complimentendag benut om een taart aan te bieden aan de Zoetermeerse politie, brandweer en ambulancezorg: “Hulpverleners zorgen iedere dag weer voor onze veiligheid en gezondheid. Het CDA waardeert dat zeer en wil deze mensen daarom complimenteren met hun inzet voor een leefbare samenleving. Een blijk van waardering om te laten zie dat we achter hun geweldige inzet staan.”

Hulpverleners dragen in belangrijke mate bij aan een veilige en leefbare samenleving. Zo werkt de politie iedere dag aan de veiligheid op straat. Ook de brandweer staat altijd paraat en ambulancepersoneel vecht keer op keer voor de levens van onze dierbaren. Hiermee zijn deze hulpverleners onmisbaar in onze samenleving. Het CDA vindt het dan ook belangrijk dat zij in staat worden gesteld hun werk goed te doen.

Ongestoord werken

CDA-kandidaat Rob Wessels: “Een van de pijlers van het CDA-verkiezingsprogramma is dat hulpverleners ongestoord hun werk moeten kunnen doen. Mensen die hen lastig vallen, moeten stevig worden aangepakt. Dergelijk gedrag is onacceptabel. Politieagenten, brandweerlieden en ambulancepersoneel zeten zich iedere dag in om hulp te verlenen waar nodig. Zij verdienen onze bescherming bij die hulpverlening.”

Complimentendag

Ieder jaar op 1 maart is het Nationale Complimentendag. De Zuid-Hollandse CDA-kandidaten voor de Tweede Kamer gebruikten deze dag dit jaar om hun waardering te laten blijken voor de hulpverlening in onze provincie. In heel Zuid-Holland brachten kandidaten, samen met lokale CDA-afdelingen, hun complimenten over aan hulpverleners.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen