Winkelcentrum Seghwaert ontvangt Koffie & Zó!

Foto: PR Zó! Zoetermeer

Zaterdag 25 februari komt Zó! Zoetermeer van 13.00 tot 15.00 uur naar winkelcentrum Seghwaert. Iedereen die van gedachten wil wisselen over de lokale politiek kan onder het genot van een kopje koffie komen praten met de fractie van Zó!.

Verkiezingen

‘Op het ogenblik zien we een heleboel collega-partijen op straat, omdat er verkiezingen aankomen. Dat is een groot verschil met onze lokale partij, want Zó! Zoetermeer komt gewoon het hele jaar door praten met de bewoners. Wij willen altijd weten wat de mensen in de stad bezig houdt,’ zegt Marijke van der Meer, de voorzitter van de Zó!-fractie. ‘Iedere maand houden we een buiten-spreekuur, steeds op een andere locatie zodat het voor iedereen makkelijk is om ons te spreken. En daar nemen we dan ook even echt de tijd voor. Iemand een folder in de hand drukken is snel en makkelijk, maar dan hoor je niet wat er gebeurt in de stad. Wij proberen dat verschil wél te maken.’

Alle opmerkingen meegenomen

Zó! Zoetermeer neemt alle opmerkingen die worden gemaakt mee terug naar de fractie zodat bij alle besluiten goed bekend is wat de mensen er van vinden. Daarnaast worden sommige onderwerpen direct opgepakt en bij het college aangekaart of op de agenda van de gemeenteraad gezet.

Wie overweegt om zelf ook politiek actief te worden wordt uitgenodigd om ook langs te komen, omdat Zó! zich in de komende maanden gaat voorbereiden op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Buitenactiviteit

Koffie & Zó! is buiten. Bij al te slecht weer gaat het niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op www.zozoetermeer.nl en op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen