Koffie & Zó! in winkelcentrum De Vlieger

Foto: Zó! Zoetermeer

Deze maand komt Koffie & Zó! naar winkelcentrum De Vlieger in Rokkeveen. Van 11.00 tot 13.00 uur staan leden van de fractie en de vereniging Zó! Zoetermeer klaar om met een kopje koffie te praten met de Zoetermeerders.

Lokale partij

Zó! Zoetermeer is een lokale partij die korte lijnen met de mensen in de stad belangrijk vindt en daarom iedere maand op een locatie in de Zoetermeerse wijken komt praten met de mensen. Fractievoorzitter Marijke van der Meer: ‘Juist doordat wij heel regelmatig komen luisteren wat er speelt, kunnen wij bij het college of in de raadszaal aankaarten wat er beter moet. Onze kracht is dat we weten wat er leeft en kunnen overbrengen wat mensen graag anders willen.

In contact komen

Zó! wil ook graag in contact komen met mensen die zelf politiek actief willen worden. Mensen die overwegen om lid te worden en mee te doen met Zó! kunnen van de gelegenheid gebruik maken om kennis te maken.

Bij slecht weer gaat deze buitenactiviteit niet door. Dat wordt zaterdagochtend gemeld op de website of op de facebookpagina van Zó! Zoetermeer.

Koffie&Zó! (1)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen