CDA-wethouder Ingeborg ter Laak lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen 2022

Ingeborg ter Laak en Ton Roerig (CDA)
Foto: CDA Zoetermeer

De leden van het CDA Zoetermeer hebben donderdagavond wethouder Ingeborg ter Laak gekozen tot lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Het CDA-team dat de verkiezingen gaat trekken bestaat verder uit kandidaten met stevige politieke ervaring: Véronique Frinking (nu fractievoorzitter) en David Weekenstroo (nu vice-fractievoorzitter), Fred van Proosdij (nu commissielid) en Charlotte Hensen (commissielid tijdens de vorige periode).

Lijsttrekker Ingeborg ter Laak is trots op dit mooie team. “We hebben een diverse lijst met veel ervaring, jong en oud (of ouder), uit verschillende wijken van Zoetermeer. Met dit team gaan wij het verschil maken bij de gemeenteraadsverkiezingen.”

Continuïteit en stabiliteit

“Onze lijsttrekker Ingeborg ter Laak weet zich omringd door een herkenbaar en gemotiveerd team dat klaarstaat voor de Zoetermeerders”, aldus CDA-voorzitter Ton Roerig. “Met dit team kiest het CDA voor continuïteit en stabiliteit in de wetenschap dat ook de komende jaren in het belang van Zoetermeer en haar inwoners belangrijke keuzes noodzakelijk zullen zijn. Een verantwoordelijkheid die het CDA net als in het verleden niet uit de weg zal gaan.”

Ingeborg ter Laak en Ton Roerig (CDA)

Lijstduwer

Na 19 jaar actief te zijn geweest als raadslid en wethouder in de Zoetermeerse politiek, gaat Klaasjan de Jong de lijst duwen. De Jong had eerder laten weten af te zien van een nieuwe raadsperiode. “Klaasjan heeft de afgelopen jaren het CDA in Zoetermeer op de kaart gezet en veel betekend voor de stad”, aldus CDA-voorzitter Roerig. “Het afdelingsbestuur is Klaasjan de Jong dankbaar dat hij bereid is om de rol van lijstduwer op zich te nemen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden