Partijvoorzitter GroenLinks opent bijeenkomst over lokale politiek ‘Pizza & Politiek’

Jordy Boerboom (GroenLinks)
Foto: Redactie Zoetermeer

GroenLinks Zoetermeer organiseert dinsdagavond 18 mei een digitale bijeenkomst voor alle inwoners over de gemeentelijke politiek. Partijvoorzitter Katinka Eikelenboom verzorgt de opening. Lokale fractieleden vertellen op een toegankelijke manier over de werking van de gemeenteraad. Dit onder het genot van een pizza, betaald en bezorgd door GroenLinks.

Volgend jaar vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Het moment waarop de lokale volksvertegenwoordiging wordt gekozen. GroenLinks is dan ook druk op zoek naar Zoetermeerse inwoners die raadslid willen worden. Daarom organiseert de partij een avond waar laagdrempelig kennisgemaakt wordt met het werk van een raadslid in de gemeenteraad.

Katinka Eikelenboom, voorzitter van GroenLinks, zal de aanwezigen welkom heten. Er is ruimte om haar een aantal vragen te stellen. De lokale fractie zal daarna meer vertellen over hun werk en hoe besluiten tot stand komen. ‘Het mooie aan lokale politiek is dat besluiten een grote impact hebben op de directe omgeving. Als raadslid heb je daarom een belangrijke verantwoordelijkheid om belangen goed en eerlijk af te wegen’, stelt fractievoorzitter Jordy Boerboom.

De bijeenkomst start dinsdag 18 mei om 18:30 uur. GroenLinks biedt alle aanwezigen gratis een pizza aan. Deze zal ook worden thuisbezorgd. Aanmelden kan tot en met 14 mei via [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden