Ton Roerig nieuwe voorzitter CDA Zoetermeer

Foto: CDA Zoetermeer

Ton Roerig (57) is de nieuwe voorzitter van het CDA Zoetermeer. Roerig neemt het stokje over van Jan-Renger Harwig, die deze functie 4,5 jaar heeft vervuld.

De leden van het CDA Zoetermeer kozen Roerig afgelopen donderdag tijdens de digitale Algemene Ledenvergadering unaniem als nieuwe voorzitter. Ton Roerig – in het dagelijks leven regiodirecteur bij het loopbaanbureau Gradus – is geen onbekende in de Zoetermeerse politiek. Hij was van 2002 tot 2006 wethouder voor het CDA in Zoetermeer. Daarnaast is hij sinds 2006 trainer voor nieuwe CDA-wethouders bij het Steenkamp Instituut (het opleidingsinstituut van het CDA), coacht hij wethouders en oud-wethouders en was hij 8 jaar directeur van de Wethoudersvereniging, de beroepsvereniging van wethouders.

Voorzitter CDA Zoetermeer Ton Roerig

Afscheid

Met de verkiezing van Ton Roerig neemt het CDA Zoetermeer afscheid van Jan-Renger Harwig. Harwig bekleedde meerdere functies binnen CDA Zoetermeer. Het bestuur sprak zijn waardering uit en bedankte Harwig voor al die jaren dat hij zijn energie heeft gegeven voor Zoetermeer en het CDA.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden