Verkiezingsgesprek GroenLinks: hoe trekken we de woningmarkt vlot?

Foto: GroenLinks

Op woensdag 10 maart organiseert GroenLinks Zoetermeer om 20:00 uur een digitaal gesprek met kandidaat-Kamerlid Jeroen Postma. Centraal staat de vraag hoe we zorgen dat er voor iedereen een betaalbare woning beschikbaar is in Nederland. En hoe houden we daarbij onze woonomgeving groen en leefbaar?

Als voorzitter van de programmacommissie weet Jeroen als geen ander de ambities en inzet van GroenLinks betreffende woningbouw. Jeroen wil daarom graag in gesprek met Zoetermeerders over issues waar zij op woongebied tegenaan lopen. Door zijn ervaring als raadslid in Rotterdam weet hij ook wat woningbouw en groei betekent voor een stad. Het is leuk wat er in Den Haag verzonnen wordt, maar wat zijn de gevolgen voor Zoetermeerders?

De interactieve avond zal online plaatsvinden. Het gesprek begint om 20:00 uur en duurt tot 21:30 uur. GroenLinks nodigt iedereen met zorgen en vragen over wonen in Nederland uit om aanwezig te zijn. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan met een mail naar [email protected]. U ontvangt dan uiterlijk woensdagmiddag een definitieve uitnodiging en een link naar de meeting.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden