Zoetermeer na corona: in gesprek met de stad

Foto: GroenLinks Zoetermeer

Op initiatief van GroenLinks praten inwoners uit de stad op dinsdagavond 16 juni met een groep experts over de toekomst van Zoetermeer. De gevolgen van de coronacrisis voor Zoetermeer zijn nog onzeker. Maar dat het impact op de stad gaat hebben staat vast.

Niet alleen de coronacrisis, maar ook het net verschenen rapport ‘Zoetermeer 2040’ zijn de aanleiding voor dit gesprek over de richting die Zoetermeer op moet gaan. De toekomst van Zoetermeer gaat de hele stad aan. Daarom krijgen inwoners, verenigingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven ruimte om aan het woord te komen. We nodigen iedereen uit om aan te sluiten en ideeën over de stad te delen. In het gesprek gaan we het hebben over hoe we gezamenlijk de uitdagingen van Zoetermeer kunnen omzetten in kansen.

Het panel van experts bestaat uit mensen die nauw betrokken zijn bij Zoetermeer en tegelijkertijd ieder hun eigen kennis meebrengen: Jakobien Groeneveld (wethouder over o.a. jeugd en groen), Mariëtte Heemskerk (directeur De Goede Woning), Sabine Huls (directeur Museum De Voorde), Mark Schutjens (directeur Stichting Leergeld) en Raymond Onink (voorzitter Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Zoetermeer).

Het digitale gesprek begint dinsdag 16 juni om 20:00 uur en gaat onder meer over wonen, werk, duurzaamheid en publieke voorzieningen. We gaan op zoek naar de verbinding. Vanwege de coronamaatregelen vindt het gesprek digitaal plaats. Wie mee wil praten of gewoon wil luisteren, kan zich aanmelden via [email protected] Daarna ontvangt u een bevestiging en instructies over het te gebruiken programma.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden