PVV Zoetermeer, WelThuis de Morgenster, Stichting Present en wijkcontacten organiseren diner voor eenzame ouderen

Foto: PVV Zoetermeer

Zondag 24 november organiseerde PVV Zoetermeer, WelThuis de Morgenster, Stichting Present en wijkcontacten een diner voor eenzame ouderen. Het doel van dit diner was om een gezellig en sociaal uitje te organiseren voor eenzame ouderen die bijvoorbeeld niet vaak naar activiteiten (kunnen) gaan.

De PVV Zoetermeer heeft als sponsor van het ouderen diner ingrediƫnten ingeslagen, gekookt, en in de bediening gestaan voor de meer dan 85 aanwezige ouderen en begeleiders. Het was een hele klus, maar op deze manier wil de PVV graag iets terug doen voor onze Zoetermeerse ouderen en een bijdrage leveren aan de strijd tegen eenzaamheid.

Het menu bestond uit een driegangenmenu en werd door de PVV en met hulp van de koks van Welthuis De Morgenster klaargemaakt. Ook werd er livemuziek geleverd door de Varias Band, die voor het publiek bekende feestnummers speelde. Buiten de dinerzaal stond er voor de ouderen een aantal kraampjes waar zij kleding konden kiezen zoals aangeboden door kledingbank MEVE. Het was een zeer geslaagde avond waar ieder het naar de zin had, vol met positiviteit en leuke reacties. Ouderen gaven aan het gevoel te hebben dat ze echt weer eens naar een leuk uitje waren geweest.

Fractievoorzitter Jeremy Mooiman: ”Het was voor ons en onze partners een hele klus om een diner voor 85 ouderen en hun begeleiding te organiseren, maar h et is fantastisch dat we iets terug kunnen doen voor onze ouderen. We leveren graag een bijdrage aan de strijd tegen eenzaamheid. Het was een geslaagde avond met veel positieve reacties, en het is belangrijk dat we ook buiten de gemeenteraad daad bij het woord blijven voegen”.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden