In memoriam Hans Haring

Foto: D66 Zoetermeer

Woensdag 17 april maakte D66 Zoetermeer op de website bekend dat oud-wethouder Hans Haring plotseling is overleden.

Hans moest een ogenschijnlijk routineoperatie in het ziekenhuis ondergaan, waarbij complicaties zijn opgetreden, die hem fataal zijn geworden. Hans is 58 jaar geworden.

Vanaf 1982 was Hans lid van D66 en hij heeft een grote rol van betekenis gespeeld voor D66 Zoetermeer. Hij was in Zoetermeer voorzitter van het bestuur, gemeenteraadslid en wethouder. Ook is hij vier jaar lang wethouder in Woerden geweest. De ontwikkelingen op het terrein van duurzaamheid hadden zijn grote belangstelling en volgde hij op de voet. Hij had ook nog veel plannen en ideeën om de samenleving duurzamer te maken.

De afdeling van D66 schrijft op haar site: “Wij zullen hem missen en wij wensen zijn vrouw Jose en kinderen Suzanne en Martijn heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies. Het afscheid zal worden gehouden op woensdag 24 april om 11 uur bij Dekker Zoetermeer, Scheglaan 12 in Zoetermeer. Na afloop is er gelegenheid om te condoleren. Daarna kan degene die dat wil meegaan naar de begraafplaats.”

Tijdens de raadsvergadering van 13 mei zal de burgemeester om 20 uur Hans Haring herdenken.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0