Kamerleden Van der Staaij (SGP) en Bruins (ChristenUnie) op Debat Night Zoetermeer

Foto: ChristenUnie SGP Zoetermeer

De ChristenUnie-SGP organiseert op maandag 12 maart een Debat Night in Zoetermeer, voor iedereen die zich wil verdiepen in de gemeenteraadsverkiezingen.

Speciale gasten tijdens deze avond zijn de Tweede Kamerleden Kees van der Staaij van de SGP en Eppo Bruins van de ChristenUnie. Namens de ChristenUnie-SGP fractie in Zoetermeer nemen lijsttrekker André Bos en #2 op de kieslijst Arco Weening deel aan de avond.

Tijdens de Debat Night zullen de Kamerleden en (kandidaat) raadsleden ingaan op het belang van Christelijke politiek in de Tweede Kamer in Den Haag en in de gemeenteraad in Zoetermeer. In het eerste deel van de avond komen vooral jongeren aan het woord, daarna zijn andere bezoekers aan zet.

Veel ruimte voor interactie

Kees van der Staaij, Eppo Bruins, André Bos en Arco Weening krijgen stellingen voorgelegd, waarop ze zullen reageren. Bezoekers van de avond krijgen de vervolgens de kans om in te haken op de mening van de Tweede Kamerleden en (kandidaat) raadsleden. Denk hierbij aan persoonlijke vragen of vragen over politieke standpunten.

De Debat Night avond voor jongeren start om 19.30 uur, inloop is vanaf 19.00 uur. Het jongerenprogramma wordt gepresenteerd door Gerben Hak. Om 20.30 start het programma voor iedereen o.l.v. oud-fractievoorzitter Willem Vermeulen. Locatie is het kerkgebouw van de Parousia gemeente aan de Wattstraat 64 in Zoetermeer. De afsluiting van de avond is voorzien voor 22.00 uur, waarna nog een borrel wordt gehouden. Toegang is gratis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0