Jongste kandidaat VVD Zoetermeer stelt zich voor

Foto: VVD Zoetermeer

De Gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan en dat betekent nieuwe gezichten in de Zoetermeerse politiek. De jongste kandidaat, 23 jaar, van de VVD startte afgelopen dinsdag (16 januari) zijn persoonlijke campagne.

De campagne is onderdeel van de Zoetermeerse VVD-campagne

Jeffrey van Gils is bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen de nummer 9 op de lijst voor de VVD. Daarmee toont de VVD veel vertrouwen in de jonge liberaal, die naast zijn ambities in de politiek ook student Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is.

De start van zijn campagne wordt onderstreept met een eigen film waarin hij zichzelf voorstelt. Jeffrey wil regelmatig filmpjes online zetten. Daarnaast zal deze jonge kandidaat veel in de stad te vinden zijn. Van werkbezoeken tot canvassen. Inwoners die hem willen bereiken kunnen dat per email of zijn eigen Facebookpagina altijd doen. De 23 jarige student is net als partijleider Mark Rutte een echte optimist: “We hebben het in Nederland heel goed en ik wil dat dit zo blijft. Zeker na Trump en de Brexit realiseerde ik me dat het tijd is om een jonge en moderne bijdrage te leveren. Niet door alleen maar te praten, maar juist door echt dingen te gaan doen die onze stad verbeteren.”

“Op deze manier wil ik een bijdrage leveren aan een nog mooier Zoetermeer. Door gewoon te doen. Zeker op het gebied van infrastructuur, de woningmarkt en het onderwijs zie ik nog veel kansen voor onze stad.”

Introductie Jeffrey van Gils

Mijn introductievideo voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018!

Geplaatst door Jeffrey van Gils op dinsdag 16 januari 2018

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen