Zó! Zoetermeer: mooie kandidatenlijst

Foto: Zó! Zoetermeer

De leden van Zó! Zoetermeer hebben tijdens de ledenvergadering de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld.

‘We zijn blij dat we weer met een mooie lijst de verkiezingen in kunnen gaan. Mensen die bereid zijn om hard te werken voor de stad, te luisteren naar de mensen en te zorgen voor wijze besluiten.’ zegt de voorzitter van de vereniging Zó! Zoetermeer, Wim Weegink. ‘In het voorjaar hebben we Marijke van der Meer tot lijsttrekker benoemd, en met trots presenteren we nu de andere kandidaten.’

Op plaats 2 staat Carla Krullaars, die inmiddels in de raad en in de stad bekend is, vanwege haar grote deskundigheid op het gebied van zorg en sociale voorzieningen. Roel van der Vlies – filosoof én ondernemer – is op plaats 3 de hoogste nieuwkomer. Hij is met zijn brede achtergrond, en met zijn zakelijke ervaring een aanwinst voor de fractie.

Hij wordt direct gevolgd door Kees Godefrooij op plaats vier, die al 8 jaar als commissielid zich zeer verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van bestemmingsplannen en armoedebeleid. Op plaats 5 heeft de ALV Marc van Eijk benoemd. Marc was jarenlang lid van de cliëntenraad van de SGZ en was ook bestuurder bij Pro Patria.

Jacob de Boer, ondernemer en heel actief voor de Zoetermeerse sport – hij is onder andere voorzitter van Taverzo – is de lijstduwer.

De volledige lijst is als volgt:

  1. Marijke van der Meer
  2. Carla Krullaars-Hinfelaar
  3. Roel van der Vlies
  4. Kees Godefrooij
  5. Marc van Eijk
  6. Wim Weegink
  7. Ruben van der Perk
  8. Han Hijzelendoorn
  9. Fred Roland
  10. Carina Hogeveen-Woudman
  11. Reina van der Vlugt
  12. Paul Gillon
  13. Evert van Dijk
  14. Richard Mastenbroek
  15. Waldemar Kepinski
  16. Fred Nieuwenhuys
  17. Geeta Lachmon
  18. Jacob de Boer
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen