Juliette Meurs verkozen tot lijsttrekker Zoetermeer Vooruit

Juliette Meurs-Troch
Juliette Meurs-Troch
Foto: Zoetermeer Vooruit

Juliette Meurs-Troch is unaniem verkozen tot lijsttrekker van Zoetermeer Vooruit in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Zoetermeer Vooruit is een relatief nieuwe partij in de gemeenteraad. “Dat neemt niet weg dat we grootse plannen hebben. We groeien nog steeds en dat sterkt ons vertrouwen dat we op de goede weg zijn. We vinden het belangrijk om uit te gaan van de mensen en niet van de regeltjes en onze lijfspreuk is dan ook: Omdat het anders kan! Mijn benoeming tot lijsttrekker houdt feitelijk niets meer in dan dat ik nog meer mijn best moet doen om in gesprek te gaan met de inwoners om te weten te komen waar zij behoefte aan hebben. Ik nodig iedereen dan ook van harte uit om op onze wekelijkse spreekuren te komen; daar is iedereen welkom om een praatje te maken, problemen voor te leggen of ideeën aan te dragen.” aldus Meurs.

Juliette Meurs-Troch

Twee zetels

De partij is in september 2016 opgericht en heeft momenteel 2 zetels in de gemeenteraad. Het tweede raadslid is Yvonne Bink-Winterkamp. Samen met een aantal kandidaat-raadsleden, steunleden en vrijwilligers worden de plannen voor de komende campagne uitgewerkt. Zoetermeer Vooruit wil vooral met gezond verstand en creativiteit oplossingen zoeken voor de uitdagingen waar we in een grote stad als Zoetermeer tegenaan lopen. Met respect voor onze ouderen, begrip voor de jeugd en aandacht voor de natuur. Daarbij de mening en belangen van de inwoners vooropstellend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen