Twee explosies – Streefkerkstraat en Ruivenstraat

Foto: politie.nl

In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 oktober hebben er twee explosies plaatsgevonden in Zoetermeer. De eerste explosie, rond 23.00 uur vond plaats in de Streefkerkstraat en de andere rond 23.25 uur in de Ruivenstraat. De twee verdachten staan goed op beeld.

Bij deze explosies raakte gelukkig niemand gewond. Op dit moment is het niet duidelijk of deze explosies verband met elkaar hebben. Het is daarom belangrijk om alle informatie met de politie te delen. De twee explosies zijn vermoedelijk veroorzaakt door twee personen. Deze twee personen zijn vastgelegd op beeld. Het vermoeden is dat deze twee personen minderjarig zijn. Daarom worden deze beelden nu nog niet herkenbaar getoond. Als de twee jongens zich niet melden of herkend zijn worden de beelden later herkenbaar getoond. In de uitzending worden er camerabeelden getoond.

Vragen

Heeft u informatie over deze verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of via het tipformulier. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen (TCI) 088-9647543.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen