Politie vindt heroïne bij routinecontrole

Foto: Politie Zoetermeer

Afgelopen nacht omstreeks 01:00 uur werd de aandacht van de politie getrokken door een bestelbusje dat stapvoets door de wijk Buytenwegh reed.

Bij controle bleek het voertuig bestuurd te worden door een Litouwse chauffeur. Bij het contact met deze man ontstond het vermoeden dat hij onder invloed was verdovende middelen. Na een positieve uitslag van de speekseltest op cocaïne, amfetamine en opiaten, werd dit vermoeden bevestigd. Tevens bleek uit onderzoek bij de Litouwse autoriteiten dat de man niet in het bezit was van een rijbewijs.

De man werd aangehouden en overbracht naar het politiebureau voor bloedonderzoek. Bij de insluitingsfouillering werd in de kleding van verdachte een plastic zakje aangetroffen met daarin hoeveelheid bruine blokachtige substantie. Een voorlopige test heeft uitgewezen dat de aangetroffen substantie heroïne betrof.

Na onderzoek van het afgenomen bloed en de aangetroffen verdovende middelen, zal proces verbaal opgemaakt worden voor de genoemde strafbare feiten. ^RV

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden