Ongeduldige bestuurders veroorzaken ongelukken

Foto: Politie Zoetermeer

Gisterochtend hebben er twee aanrijdingen plaatsgevonden. De eerste op de afrit van de A12 richting Zoetermeer. De andere op de kruising van het Binnenwater met het Bredewater.

De eerste aanrijding vond plaats op de afrit van de A12 richting Zoetermeer centrum. Hierbij waren 3 partijen bij betrokken. Er stond een auto met pech stil op de afrit. Andere auto’s probeerden deze stilstaande auto te ontwijken. Dit lukte veel auto’s wel, maar de laatste niet. Die botste op zijn voorgangers. Hierdoor stond er flinke ravage en waren er een langere tijd meerdere rijstroken afgesloten.

In een van de auto zat een moeder met haar kinderen, zijn is voor de zekerheid met een van de kinderen naar het ziekenhuis vervoerd. Daarnaast is de bestuurder uit de tweede auto ook vervoerd naar het ziekenhuis.

Later de ochtend vond er een aanrijding plaats op het Binnenwater met het Bredewater. Hierbij raakte een fietser gewond. De fietser is aangereden door een auto. De bestuurder van de auto is getest op zowel alcohol als drugs. De drugstest bleek positief te zijn. Hierop is de verdachte aangehouden op verdenking op rijden onder invloed en overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Ongeduldig

Veel bestuurders waren erg ongeduldig in de auto. Zij negeerde onder andere het rode kruis. Voor het negeren van het rode kruis bij de afgesloten rijbanen op de A12 zijn er twintig bekeuringen uitgeschreven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden