Rustiger weekend voor de politie

Foto: politie.nl

Door de maatregelen rond het coronavirus is het een stuk rustiger geweest afgelopen weekend, volgens de politie Zoetermeer.

Het afgelopen weekend hebben de agenten 64 registraties gemaakt en behandeld. In totaal werden er 4 verdachten aangehouden.

Horeca

Het was afgelopen weekend zeer rustig in het Stadshart. Dit alles heeft te maken met het feit dat de horeca gesloten is in verband met de maatregelen tot het coronavirus.

Overlast jeugd

Afgelopen weekend heeft de politie veel meldingen gekregen van jeugdoverlast. Ondanks dat iedereen verzocht is om zoveel mogelijk binnen te blijven, lijkt niet alle jeugd hier gehoor aan te geven. De jeugd zoekt elkaar op en dat geeft soms overlast voor omwonenden.

Natuurlijk is het voor iedereen een zware en onzekere periode, houd rekening met elkaar en neem de afstand van anderhalve meter tot elkaar in acht.

Gestolen voertuig aangetroffen

In de wijk Oosterheem werd een eerder gestolen voertuig terug gevonden.

Autobrand Wijk Zoeterhage

Zaterdagavond is er aan de Newtonstraat een voertuig (mogelijk brandstichting) volledig uitgebrand. 10 minuten daarvoor had een getuige nog twee personen in de auto zien zitten. De auto was al 2,5 jaar niet meer gekeurd en stond als geschorst opgegeven bij de RDW.

Heeft u bruikbare informatie, bel dan 09008844 en vraag naar politie Zoetermeer.

Aanhoudingen dit weekend

De verdachten werden voor onderstaande feiten aangehouden.

  • 3 voor het rijden onder invloed van verdovende middelen en alcohol
  • 1 voor het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden