Tien aanhoudingen in het weekend

Foto: Politie Zoetermeer

Het afgelopen weekend heeft de politie Zoetermeer 104 registraties gemaakt en behandeld. In totaal werden er 10 verdachten aangehouden.

Horeca

Het was afgelopen weekend zeer rustig in het Stadshart. Dit alles had te maken met het coronavirus en de daarbij behorende getroffen maatregelen vanuit het kabinet. Tevens werd bekend dat alle horeca in Nederland wordt gesloten tot in ieder geval 6 april.

Gestolen voertuig aangetroffen

In de wijk Rokkkeveen werd een gestolen voertuig aangetroffen. Deze is afgesleept en zal na overleg met de Hulpofficier van Justitie teruggegeven worden aan de rechtmatige eigenaar.

Transport lachgas

Op de Afrikaweg vond een eenzijdige aanrijding plaats. Toen de collega’s ter plaatse kwamen, troffen zij meerdere lachgasflessen met een totaalgewicht van 53,5 kilogram achterin het voertuig.

Bij het vervoer van meer dan 2 kilogram lachgas valt dit onder het transport van gevaarlijke stoffen. Het voertuig en de bestuurder dienen dan aan meerdere eisen te voldoen. Aan een aantal van deze eisen werd niet voldaan en hier zal dan ook proces-verbaal voor worden opgemaakt.

Aanhoudingen dit weekend

De verdachten werden voor onderstaande feiten aangehouden:

  • 1 voor het rijden onder invloed van verdovende middelen
  • 2 voor het rijden onder invloed van alcohol
  • 2 voor een winkeldiefstal in vereniging
  • 2 voor een winkeldiefstal
  • 2 voor een strooptocht (winkeldiefstal)
  • 1 voor een mishandeling

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden