Politie werkt door ondanks maatregelen Corona-virus

Foto: politie.nl

Ondanks de druk en de maatregelen rondom het corona-virus blijft de politie actief in de bestrijding van criminaliteit.

Zo heeft de politie gisteravond in samenwerking met het Flexteam Zoetermeer- Leidschendam/ Voorburg en leden van het Paraat Peloton vier verdachten aangehouden in verband met een geweldsincident eerder die dag op het Oosterheemplein. In een andere zaak werden twee verdachten aangehouden voor diefstal van een caravan.

De politie was afgekomen op een melding van een vechtpartij op het Oosterheemplein. Ter plaatse bleek dat men een jongen had mishandeld en dat zijn auto was vernield. De verdachten waren er na het incident vandoor gegaan maar door goed speurwerk kon de identiteit van deze jongens worden achterhaald. Met inzet van het Flexteam werden de verdachten later op de avond gelokaliseerd. Zij werden aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en zijn voor het onderzoek ingesloten aan het politiebureau.

Gisteravond werd een bijna negen meter lange caravan weggenomen vanaf de Wiltonstraat. Het onderzoek leidde naar een voertuig waarmee de caravan was weggehaald. Dit voertuig werd even later rijdend in Zoetermeer aangetroffen. De bestuurder kon worden aangehouden op verdenking van diefstal en bleek daarnaast onder invloed van verdovende middelen. De weggenomen caravan werd door agenten aangetroffen in Zoeterwoude. Het onderzoek is in volle gang en vandaag werd in deze zaak een tweede aanhouding verricht.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden