Verdachte met meerdere wapens aangehouden

Foto: Politie Zoetermeer

Op zondagochtend omstreeks 08:40 uur kreeg de politie de melding dat een voorbijganger een persoon in de bossages bij de Ballijbrug zag liggen. De persoon zou stil liggen en er zouden meerdere wapens naast hem liggen.

De agenten zijn naar aanleiding van deze melding naar de plaats toegegaan. Ter plaatse zagen ze een persoon liggen met een vuurwapen op zijn buik. De politieagenten hebben hun vuurwapen getrokken en de persoon benaderd middels de procedure en technieken die zij hebben om gevaarlijke verdachten te benaderen.

De verdachte reageerde op het aanroepen van de agenten en werkte mee. De verdachte werd vervolgens aangehouden voor het bezit van de verboden wapens. Het TEV (Team Explosieven Verkening) van de politie is ter plaatse gekomen en heeft de wapens onderzocht.

Het handvuurwapen bleek een Airsoft wapen te zijn en het geweer een luchtdruk wapen. Bij de verdachte werd tevens bijbehorende munitie en een vlindermes aangetroffen. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau waar de zaak verder onderzocht zal worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden