Overval Domino’s Pizza Zoetermeer

Foto: politie.nl

Op donderdag 5 september rond 22.58 uur, vond er een gewapende overval plaats op de Domino’s Pizza aan de Westerschelde in Zoetermeer.

Op camerabeelden worden de drie overvallers getoond op 1 oktober 2019 in de uitzending van Team West getoond. Twee overvallers hebben een wapen bij zich. De overvallers gaan er na de overval met de buit vandoor. Buiten proberen de overvallers ook nog een maaltijdbezorger van zijn brommer te beroven maar dat lukt niet. De overvallers gaan er rennend vandoor in de richting van het Zanzibarplein.

Getuige gezocht

Vlak voor de overval komt er een man bij de Domino’s Pizza aan. Hij is voor de politie een belangrijke getuige. De politie wil graag in contact komen met hem. Bent u deze getuige of herkent u de persoon die wij tonen in de uitzending van 22 oktober 2019 in Team West? Bel dan met de opsporingstiplijn.

(klik op een foto voor een vergroting)

Vragen

Herkent u de verdachten of heeft u andere informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Voor een vertrouwelijk gesprek kunt u contact opnemen met het Team Criminele Inlichtingen 06-57876279.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden