Politie weer ingezet voor uitgaansgeweld

Foto: politie.nl

Ondanks de waarschuwingen op Facebook en met een grote tekstkar bij het horecagebied namen sommige uitgaanslieden toch weer het risico. Zaterdagnacht werd door de politie een verdachte aangehouden voor openbaar dronkenschap en bekeurd.

Een andere verdachte werd aangehouden voor belediging van een politieagent. Deze verdachte vernielde tevens de cel. Hij moet zich verantwoorden voor de rechter. Weer een andere verdachte werd aangehouden voor mishandeling van een beveiliger. Nog een andere verdachte werd aangehouden voor vechten op straat. Deze minderjarige verdachte werd bekeurd en door zijn moeder van het bureau opgehaald. Met hen is een confrontatiegesprek gehouden.

Nog twee andere horecabezoekers voldeden niet aan de vorderingen van een politieagent en werd aangehouden en kreeg een proces-verbaal. Verder werd er nog een wildplasser bekeurd, waren er meerdere vechtpartijen en dronken personen die aandacht of hulp nodig hadden.

Afgelopen week is er een nieuw gebiedsverbod uitgereikt aan een verdachte van uitgaansgeweld van twee weken eerder. Een aantal andere gebiedsverboden zullen de komende tijd worden uitgereikt. De politie kijkt mede door cameratoezicht actief uit naar personen met een gebiedsverbod en treedt op tegen overlast gevend en gewelddadig gedrag.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden