Brand in een kleine vrachtwagen

Foto: Politie Zoetermeer

Aan het begin van de late dienst kregen de politie het verzoek om mee te gaan met de brandweermannen van Kazerne Oosterheem. Op de Spreestroom zou een voertuig in de brand staan en deze zou in de buurt van de woningen staan.

Op de Spreestroom aangekomen zat de fik er al goed in en was meteen duidelijk dat het voertuig niet te redden viel. De brandweer heeft de brand geblust en meerdere woningen in de omgeving gecontroleerd op de mogelijke aanwezigheid van schadelijke stoffen. Dit als gevolg van de rook. Hier was gelukkig geen sprake van.

Een ander voertuig, die naast het brandende voertuig stond geparkeerd, heeft nog schade opgelopen als gevolg van de brand. De voertuigen zijn afgesleept door Vreugdenhil Berging BV.

De gemeente is ter plaatse gekomen voor het schoonmaken van de straat.

Wat de politie opviel was dat er veel mensen aan de kant stonden te kijken (en ook nog eens aan het filmen waren) aan de kant waar de rook naar toe waaide. Dit was zeer zwarte en giftige rook. Blijkbaar doen mensen er alles voor om een mooi plaatje te krijgen. De politie zegt daarover: “Doe dit gewoon niet!! Het is slecht voor de gezondheid bij een brand.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden