Diefstal boot in beeld

Drie mannen zijn in de uitzending van vanavond te zien terwijl het hen lukt om op donderdagmiddag 18 april onder de ogen van een botenverkoper aan de Voorweg in Zoetermeer een boot met buitenboordmotor te stelen. Het slachtoffer vertelt zijn verhaal.

De uitzending van Team West behandelt meer onderwerpen.

Mishandeling viswinkel | Den Haag

Op het moment dat een 32-jarige vrouw rustig zit te eten bij een vishandel aan de Stationsweg wordt zij uit het niets aangevallen door een andere vrouw. Het slachtoffer wordt aan haar haren gepakt en van haar bankje naar de grond gesleurd. Op de camerabeelden lijkt het alsof het om een gerichte actie gaat, maar het slachtoffer kent haar aanvalster niet.

Pinnen onder dwang | Den Haag

Op zaterdagmiddag 9 maart besluit een man een stukje te gaan wandelen richting het Haagse Bos nadat hij op Centraal Station zijn trein miste. Aan de rand van het bos loopt hij langs twee mannen. Ze bedreigen hem en onder dwang moet hij mee lopen naar een pinautomaat aan de Rijnstraat. Na een paar mislukte pinpogingen, weet het slachtoffer binnen in de bank alarm te slaan. Een van de verdachten is te zien op camerabeelden.

Identiteitsfraude | Zoetermeer

Er worden beelden getoond van twee mannen die de identiteit van iemand gestolen hebben om dure spullen te bestellen. Ze melden zich tweemaal bij de servicebalie van de Albert Heijn aan de Samanthagang in Zoetermeer. De eerste keer wordt een dure spelcomputer afgehaald. De tweede keer was er geen pakket, maar staat de verdachte wel op bewakingsbeelden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden