Getuigen gezocht: straatroof

Foto: politie.nl

Onderweg naar huis zag teamchef van de Politie Zoetermeer een tas in het water liggen bij de Voorweg. Hij stelde direct het politiebureau in kennis waarop een agent poolshoogte is gaan nemen. Het bleek te gaan om een damestas en aan de hand van de inhoud kon de identiteit van de eigenaar worden achterhaald.

Uit onderzoek kwam naar voren dat de damestas was weggenomen bij een straatroof op vrijdag 3 mei 2019 omstreeks 23:30 uur in de blauw verlichte tunnel onder de A12 aan de Jadestraat in Bleiswijk. Het slachtoffer zou opzettelijk zijn aangereden waarop zij ten val kwam en een flinke hoofdwond opliep. Vervolgens zou het slachtoffer door 4 of 5 jongens van haar tas beroofd zijn. De daders gingen er vandoor op scooters, vermoedelijk over het fietspad langs de A12 richting Zoetermeer.

De aangetroffen damestas werd in beslag genomen en forensische opsporing zal deze gaan onderzoeken op de aanwezigheid van sporen.

Bent u getuige geweest van de straatroof aan de Jadestraat in Bleiswijk of heeft u iets verdachts gezien op de Voorweg wat met deze zaak te maken zou kunnen hebben? Neemt u dan contact op met de Politie Midden-Schieland van de eenheid Rotterdam, telefoonnummer 0900-8844 o.v.v. kenmerk: PL1700-2019131560.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen