Incidenten in het weekend

Foto: Politie Zoetermeer

De politie Zoetermeer geeft een overzicht van een aantal incidenten vrij. Deze incidenten hebben tijdens de late dienst van afgelopen zondag plaatsgevonden.

Een 16-jarig meisje is aangehouden in zake oplichting in de Primark in het Stadshart. Zij had in de winkel een prijskaartje vervalst, maar werd door het winkelpersoneel betrapt. Het VVC-team (Veel Voorkomende Criminaliteit) van de recherche heeft deze zaak afgehandeld.

In de wijk Rokkeveen is een man aangehouden. Hij had kort daarvoor zijn vriendin op de Quirinegang mishandeld. Getuigen hadden gelukkig direct 112 gebeld en het signalement en looprichting van de verdachte doorgegeven. Het VVC-team heeft deze zaak in onderzoek.

Een bewoner zag dat een man zich verdacht ophield in een straat in de wijk Seghwaert. De bewoner belde direct 112 en had een goed signalement doorgegeven. Met diverse eenheden was de politie snel ter plaatse. Ze hebben kort daarna een verdachte aangehouden. Ook deze zaak wordt door het VVC-team verder onderzocht.

Uw hulp nodig

Met uw hulp hebben wij weer een aantal verdachten kunnen aanhouden. Wij kunnen het niet alleen. Bel bij verdachte situaties of ernstige incidenten direct 112.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen