Getuigen gezocht: Jongen (14) aangehouden

Foto: Politie Zoetermeer

Nadat de meldkamer dinsdag 26 september omstreeks 15:30 uur een melding van een steekincident in een bedrijf aan de Jacob Leendert van Rijweg kreeg, stelde de politie onder leiding van de officier van justitie onmiddellijk een strafrechtelijk onderzoek in.

De agenten van Politie Zoetermeer die ter plaatse kwamen, troffen in het pand een 38-jarige medewerkster met meerdere steekwonden aan. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel naar een ziekenhuis vervoerd. De verdachte vluchtte na het steekincident het pand uit en vertrok te voet in de richting van de Van Leeuwenhoeklaan. Uiteindelijk leidde het onderzoek naar een 14-jarige jongen uit Rotterdam. De politieagenten hielden hem dinsdagavond aan. Hij zit vast en wordt gehoord.

Voor het onderzoek is de recherche nog op zoek naar getuigen.

Signalement

De verdachte droeg een zwarte broek, een witte blouse met beige colbert en een zwarte jas met vermoedelijk een bontkraag. Verder droeg hij een rond zwart hoedje en een zwarte bril.

Iets gezien? Iets gehoord?

Heb jij de verdachte met een ronde zwart hoedje en zwarte bril tussen 15.00 uur en 16.00 uur zien lopen in de omgeving van de Jacob Leendert van Rijweg? Of zag je het steekincident in het pand? Dan ben je een belangrijke getuige voor de politie! Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen