Aanrijding Nederlandlaan

Foto: Politie Zoetermeer

Op donderdag 7 september omstreeks 06:20 uur werden de hulpdiensten gestuurd naar de Nederlandlaan alwaar een aanrijding met letsel zou hebben plaatsgevonden.

Ter plaatse aangekomen bleek dat één van de passagiers in het voertuig ernstig gewond geraakt was. Verder bleken er door de aanrijding meerdere voertuigen te zijn beschadigd.

Verlaten plaats van het ongeval

De vermoedelijke bestuurder verliet de plaats van het ongeval zonder zijn identiteit kenbaar te maken en probeerde te voet via het spoor van de naastgelegen Randstadrail te ontkomen.
Na een korte achtervolging lukte het één van de politieagenten om deze verdachte met behulp van pepperspray onder controle te brengen en aan te houden.

Weigeren alcoholonderzoek

Aan het politiebureau weigerde de verdachte medewerking te verlenen aan het alcoholonderzoek. Het weigeren van een ademanalyse wordt aangemerkt als misdrijf en hier staan hoge straffen op.

Rijbewijs ingenomen

Het rijbewijs van de verdachte werd direct ingevorderd en verder werd hij voor nader onderzoek ingesloten aan het politiebureau. Tegen hem zal voor meerdere feiten proces verbaal opgemaakt worden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen