Koningsmenu en koffie-uurtje met mantelzorgers in De Goede Buur

Foto: pixabay.com

Op zondag 28 april kleurt De Goede Buur De Leyens oranje.

De Goede Buur viert Koningsdag met Moniques Oranje Bingo en loterij. Vanaf 13.30 uur ben je welkom. Lootjes voor de loterij gaan per drie en kosten €2,50. Meedoen met 6 bingorondes doe je voor € 10,-

Trek gekregen? Bestel het Koning Willem plateau inclusief alcoholvrij drankje en een Maximá aan hapjes voor € 4,95. Een koninklijk driegangenmenu wordt vanaf 17.00 uur uitgeserveerd. Deze bestaat uit Koninginnensoep, een Koning Willem Burger menu en ter afsluiting oranje soesjes. Reserveer voor vrijdag 26 april voor de royale prijs van € 14,95 via [email protected].

Koninklijk Koningsmenu met Bingo in De Goede Buur De Leyens

Mantelzorgers welkom in De Goede Buur Meerzicht

Elke eerste dinsdag van de maand komen mantelzorgers op eigen initiatief samen. Twee vrijwillige ervaringsdeskundigen zorgen voor een warm welkom. Wil je aansluiten en in contact komen met andere mantelzorgers? Aanmelden is niet nodig. De groep is er van 10.00 tot 11.00 uur. Consumpties zijn voor eigen rekening.

Meer informatie over restaurant De Goede Buur of onze wekelijkse activiteiten? Ga hiervoor naar www.restaurant-degoedebuur.nl. De Goede Buur is onderdeel van Palet Welzijn. Samen bieden we een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning voor ouderen en mantelzorgers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen