Vier een fleurig Pasen in De Goede Buur

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

In De Goede Buur Meerzicht kunnen bloemenliefhebbers op 19 maart deelnemen aan een inspirerende bloemschikworkshop onder begeleiding van een ervaren bloemist.

Voor 15 euro per persoon krijgen deelnemers de kans om hun eigen prachtige bloemstuk te creëren en de fijne kneepjes van het bloemschikken te leren. De materialen zijn inbegrepen, en de sfeer belooft gezellig en leerzaam te zijn. Aanmelden via [email protected].

De Goede Buur De Leyens organiseert op zondag 24 maart een opwindende Paasbingo voor €2,50 (3 lootjes). Daarnaast kun je genieten van een paasplankje vanaf 12.00 uur en een heerlijk 3-gangen Paasmenu met carpaccio als voorgerecht, saté met gebakken aardappelen en een paasdessert voor € 14,95. Aanmelden voor 22 maart, via [email protected].

Meer informatie over restaurant De Goede Buur of onze wekelijkse activiteiten? Ga hiervoor naar www.restaurant-degoedebuur.nl De Goede Buur is onderdeel van Palet Welzijn. Samen bieden we een kleurrijk palet aan activiteiten, diensten en ondersteuning voor ouderen en mantelzorgers. Restaurant De Goede Buur is onderdeel van Palet Welzijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen