Activiteiten voor jong én oud in Oosterheem

Foto: Palet Welzijn

Wil je graag iets buiten de deur doen, maar weet je nog niet goed wat bij je past? Iedereen vanaf 18 jaar is welkom bij inloopcentrum inZet Oosterheem. Liza Soffner, sociaal makelaar bij Palet Welzijn voor inZet, vertelt je graag over de activiteiten van het inloopcentrum.

Liza is, als sociaal makelaar, verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het inloopcentrum en zorgt voor een gevarieerd activiteitenaanbod. Denk aan bewegingslessen, diverse crea café, taalcursussen, themabijeenkomsten en vrijwilligerswerk in inZet Oosterheem. Daarnaast kan elke wijkbewoner met Liza in gesprek gaan over gewenste activiteiten in de wijk. Daarbij ondersteunt stagiaire Djani Mataw twee dagen per week bij activiteiten.

Liza is van maandag tot en met donderdag aanwezig op deze locatie. Bent u 65+ en heeft u vragen op het gebied van ouder zijn, wonen, welzijn en zorg, financiën en vervoer? Dan kunt u bij Veronique Eggink terecht. Als ouderenadviseur in Oosterheem denkt ze mee, informeert en adviseert over diensten en voorzieningen. Als u een vraag heeft waar u zelf niet uitkomt, kan Veronique u op weg helpen. Zelfs wanneer u, door omstandigheden, moeilijk de deur uitkomt. Veronique komt op huisbezoek als u niet zelfstandig naar het inloopcentrum kunt komen. Ze werkt op de dinsdag, donderdag en vrijdag. Aan de ondersteuning van Veronique zijn geen kosten verbonden. Meer gericht op de interne contacten en externe netwerkpartners is Janine Gilliot verbonden aan inZet Oosterheem.

Een volledig overzicht van onze activiteiten is af te halen in het wijkcentrum. Voor een aantal activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Nieuwsgierig geworden? Kom eens vrijblijvend langs. Het inloopcentrum van inZet Oosterheem ligt aan het Zanzibarplein 5. Op de donderdagen houden Liza en Veronique samen spreekuur van 11.30 tot 12.30 uur. Deze is speciaal voor 65-plussers in Oosterheem toegankelijk. U kunt zonder afspraak langskomen voor hulp en advies. Liza kunt u telefonisch bereiken via: 088 – 0234 246 of per e-mail: [email protected] en Veronique via 088 – 0234 272 of per e-mail: [email protected].

inZet is het samenwerkingsverband voor zorg en welzijn in Zoetermeer. Palet Welzijn maakt daar deel van uit en is vooral deskundig op het gebied van welzijn voor ouderen en mantelzorgondersteuning. Een overzicht van het gehele aanbod van de organisaties staat op de websites inzet-indewijk.nl en paletwelzijn.nl. Voor meer informatie kunt u bellen naar het algemene telefoonnummer van inZet: 079 – 888 77 70.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen