Sport en speel mee in de voorjaarsvakantie

Foto: Gemeente Zoetermeer

Van 25 februari tot 5 maart 2023 is het voorjaarsvakantie. Ook deze vakantie er voor kinderen en jongeren weer van alles te beleven in Zoetermeer.

Ga met Speelmeer on tour mee naar het CKC en leef je uit met dans, toneel, kunst of circus! Of kom naar de MEGA sport- en spelinstuif Glow in the dark. Speciale lampen en lichtgevende sportmaterialen zorgen ervoor dat het bewegen supergaaf wordt. En.. er is een speciale gast aanwezig. Freestyle voetballer Soufiane Touzani komt langs! Ook ouders hoeven deze vakantie ook niet stil te zitten. Kom gezellig samen met jouw peuter (3 t/m 5 jaar) gymmen tijdens ouder-peutergym.

Bekijk de vakantiefolder

Benieuwd wat er nog meer de te doen is? Bekijk snel alle activiteiten op www.zoetermeer.nl/vakantiefolder. Basisschoolleerlingen ontvangen in de week van 20 februari ook een voorjaarsvakantiefolder op school.

Activiteiten in de schoolvakanties

Iedere schoolvakantie organiseert de gemeente activiteiten speciaal voor kinderen en jongeren. Meedoen is gratis of kan tegen een klein bedrag. Zo hoeft niemand zich te vervelen.

De vakantiefolder kunt u hier bekijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen