Midwinterbingo buurtvereniging Buytenrode

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in het buurthuis. Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in z’n geheel gaan er deze avond gegarandeerd minimaal 22 grote prijzen de deur uit.

Buurtvereniging Buytenrode draait in totaal twee maal drie rondes en een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij met daarbij ter afsluiting van de avond een superronde. De aanvang van deze bingo in de mooie buurtruimte is rond 20.15 uur terwijl de zaal om 19.45 uur open zal gaan. Woensdagavond 18 januari is het weer zover. Buurtvereniging Buytenrode maakt het extra gezellig met tussendoor voor de liefhebber een (warm)hapje of drankje.

Het prijzenpakket is vanwege midwinter aangepast, zo zijn er weer extra leuke, lekkere en handige prijzen te winnen. Deze komen tijdens de donkerdere periode van het jaar goed van pas. Je kunt de hele avond spelen op één boekje, bestaande uit acht bingokaartjes voor de prijs van € 15,-, dit alles inclusief boodschappenronde en ‘jackpotronde’. Het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen. Bovendien is er tussendoor een loterijverkoop met vele extra prijzen. Deze lootjes worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.

Het betreft een bingo voor volwassenen waarbij een minimumleeftijd van 18 jaar. Er zijn geen extra beperkingen vanwege het Corona, wel gaat Buurtvereniging Buytenrode ervan uit dat men bij gezondheidsklachten thuis zal blijven.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer. Voor nadere informatie kunt u bellen naar de buurtvereniging onder telefoonnummer 079-3518298 of kijk op de site www.buytenrode.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen