Piëzo TalentenAcademie start met beroepen in de horeca en de sport

Foto: Piëzo

Na de zomervakantie start de Piëzo TalentenAcademie met beroepen in de horeca en de sport. De PiëzoTalentenAcademie is voor alle kinderen in Zoetermeer tussen 9 en 14 jaar. Kinderen maken op een leuke en praktische manier kennis met beroepen.

Deze keer zijn dat beroepen in de horeca of de sport. Je leert welke beroepen er allemaal zijn, ontdekt je eigen talenten en ontdekt welke beroepen later ook wat voor jou zijn.

Bij de sector horeca gaat de Piëzo TalentenAcademie bijvoorbeeld op werkbezoek bij een restaurant en krijgen de deelnemers les over hoe je gasten ontvangt. Bij de sector sport leren de kinderen bijvoorbeeld hoe je sporters kunt coachen en hoe sporters gezond kunnen leven. Natuurlijk gaat iedereen zelf ook veel bewegen en doen ze leuke opdrachten. Dit zijn maar een paar voorbeelden van alle gave dingen die de Piëzo TalentenAcademie gaat doen.

Kijk voor de locaties van de Piëzo TalentenAcademie en om je aan te melden op https://stichtingpiezo.nl/projecten/piezo-talentenacademie/. Neem voor meer informatie contact op met [email protected]. Deelname is gratis.

Reacties

Cookieinstellingen