Krijg inzicht in jouw financiën met de cursus Budget met Beleid

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De Bibliotheek Forum Zoetermeer heeft in samenwerking met de Rabobank en Fonds1818 een bijzonder aanbod voor jou. Wil je meer inzicht krijgen in je inkomsten en uitgaven? Weten hoe je een buffer opbouwt en spaart om jouw dromen te verwezenlijken? Schrijf je in voor de gratis driedelige Budgetcursus op 17 mei, 31 mei en 7 juni van 19.30 tot 21.30 uur. De Budgetcursus bestaat uit 3 samenhangende delen.

Docent Rebecca Eltingh weet uit eigen ervaring wat het is om schulden te hebben. Ondanks de stress en spanning hebben deze zware momenten haar veel opgeleverd. Zo leerde ze de waarde van geld kennen. De balans vinden tussen wat iets kost en wat iets oplevert (in meer dan in geld alleen). Keuzes maken en prioriteiten stellen. Jaren later heeft Rebecca zich gespecialiseerd in budgetteren en financiën en wil ze graag mensen helpen om een gezond financieel leven te leiden. Dit doet ze met haar eigen bedrijf Budget in Balans. Deze cursus is laagdrempelig, iedereen kan meedoen, direct toepasbaar in de praktijk maar vooral ook erg leuk om te volgen.

Hoe kun je je opgeven?

De cursus Budget met Beleid is er voor iedereen. Afhankelijk van de coronamaatregelen zal de cursus online of live aangeboden worden. Ben je enthousiast geworden en wil je graag deelnemen aan deze cursus? Geef je dan via de agenda op https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur via 079-3438200 (Bibliotheek Forum Zoetermeer).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden