Vier de IDAHOT bij Bibliotheek Forum Zoetermeer

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Op 17 mei is het IDAHOT, de Internationale Dag tegen Homo-, Lesbo-, Bi-, Trans- en Interseksefobie. Wereldwijd wordt er op of rond die datum aandacht gevraagd voor de sociale onwenselijkheid van discriminatie en geweld op grond van seksuele oriëntatie, gender identiteit, expressie of sekse kenmerken en wordt de seksuele en genderdiversiteit gevierd.

Speciaal voor de IDAHOT is auteur en columnist Haroon Ali op donderdag 20 mei te gast bij Bibliotheek Forum Zoetermeer voor een interactieve lezing van 19.30 – 21.30 uur in de commissiezaal van het Forum.

“Vanaf het moment dat ik uit de kast kwam, ben ik radicaal mezelf geweest, en wilde ik geen concessies meer doen aan anderen over wie ik ben en wat ik voel.”- Haroon Ali

Tijdens deze interactieve lezing vertelt Haroon Ali over zijn boek ‘Half’ waarin hij schrijft over zijn zoektocht naar zichzelf, zijn coming-out en hoe moeilijk dit was vanuit zijn culturele en religieuze achtergrond. Tijdens deze avond kunnen deelnemers vragen stellen aan Haroon en ervaringen met elkaar delen.

Wil jij erbij zijn en meepraten?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag (online) deelnemen aan deze geweldige interactieve lezing met? Je kunt je opgeven via www.forumzoetermeer.nl of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (Bibliotheek Forum Zoetermeer). Er is een mogelijkheid om online deel te nemen via Zoom of in het echt in de bibliotheek. Mocht het vanwege coronamaatregelen nog niet mogelijk zijn, dan vervalt de optie in de bibliotheek maar gaat het online wél door.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden