JobOn van Bibliotheek Forum Zoetermeer gaat online

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Een extra dienstverlening in deze vervelende tijden. Voor iedereen die werk zoekt op MBO2 niveau of hoger wordt iedere tweede dinsdag van de maand ‘JobOn’ georganiseerd.

Tijdens de JobOn van 11 mei van 9.30 tot 11.30 uur geeft Bibliotheek Forum Zoetermeer in samenwerking met JobHulpMaatje de workshop ‘Jouw voorstelpitch’.

Pitchen… Veel werkzoekenden vinden het maar lastig om een goede elevatorpitch over zichzelf te houden. En al helemaal nu het steeds vaker online moet. In deze workshop leer je jouw sterke punten en werkervaring duidelijk over te brengen tijdens een sollicitatiegesprek. Je leert om jezelf kort en bondig te presenteren.

De workshop bestaat uit diverse stappen waarbij je in gesprek en aan het werk gaat met de andere deelnemers die net als jij in-between-jobs zijn. Doe je mee?

Dankzij de maandelijkse bijeenkomsten van JobHulpMaatje en de Bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren.

Een extra cadeautje

Iedereen die de activiteiten voor werkzoekenden van Bibliotheek Forum Zoetermeer en JobHulpMaatje bezoekt, krijgt een gratis link om met de e-learning van GoodHabitz aan de slag te gaan. Je leert hier om heel breed de eigen vaardigheden te verbeteren. De online bijeenkomst van JobOn staat gepland op 11 mei van 9.30 tot 11.30 uur en is gratis, deelname hieraan telt als sollicitatie activiteit voor het UWV. Wil je je aanmelden of heb je vragen? Kijk dan op https://www.bibliotheek-zoetermeer.nl/

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden