Werk zoeken doe je samen

Foto: Bibliotheek Zoetermeer

Op dinsdag 23 februari van 9.30 tot 11.30 uur organiseert Bibliotheek Forum Zoetermeer een online Walk & Talk. Iedereen die op zoek is naar (ander) werk, is van harte welkom bij de grootste netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in Zoetermeer.

Tijdens deze maandelijkse gratis bijeenkomst biedt Bibliotheek Forum Zoetermeer werkzoekenden de kans om andere werkzoekenden te ontmoeten voor het delen van ervaringen, herkenning en inspiratie. Deelnemers krijgen praktische tips van een deskundige: bij elke editie is er een andere gastspreker aanwezig, die kan helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan.

Walk & Talk met Helene Lammerding

Op dinsdag 23 februari is Helene Lammerding, auteur van boeken over het lichaamsbewustzijn, gastpreker tijdens de online Walk & Talk. Aan de hand van haar boek ‘En nu verder’ vertelt zij hoe je een goed zelfbeeld kunt krijgen of behouden doormiddel van lichaamsbewustzijn. Het zoeken naar werk kan zeer uitputtend zijn. Na iedere sollicitatie hoop je op die leuke nieuwe baan, zeker wanneer je op gesprek mag komen. Maar wat een teleurstelling is het dan wanneer er een afwijzing komt of je een standaard bedankmailtje ontvangt.

Word bewust van je talenten en vaardigheden

Helene laat aan de hand van thema’s laten zien hoe zij werkt met het lichaamsbewustzijn. Daarna legt ze uit hoe belangrijk het is een goede relatie met je lichaamsbewustzijn op te bouwen. Het lichaamsbewustzijn weet alles over jou en beschikt een enorme bibliotheek met al jouw talenten en vaardigheden. Als je je hiervan bewust bent, helpt dit zelfbeeld je om jouw talenten en vaardigheden goed in te zetten tijdens de zoektocht naar werk.

Naast de presentatie van Helene Lammerding is er voldoende tijd om te netwerken en elkaar tips te geven. De toegang is gratis. Je kunt je opgeven voor Walk & Talk via www.forumzoetermeer.nl , www.bibliotheek-zoetermeer.nl of telefonisch tussen 11.00 uur en 17.00 uur op nummer 079-3438200 (bibliotheek Zoetermeer). Deelname aan de Walk&Talk is gratis en telt als een sollicitatieactiviteit voor het UWV.

Adres bibliotheek

  • Bibliotheek Forum Zoetermeer
  • Stadhuisplein 1
  • Zoetermeer

Tijd en Data

  • Van 09.30 – 11.30 uur
  • Iedere laatste dinsdag van de maand
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen