Kersteditie Zoetermeerse TV Bingo met burgemeester Bezuijen

Foto: Piëzo

In navolging op de succesvolle Zoetermeerse tv Bingo tijdens de lockdown wordt de eerste kersteditie van de Zoetermeerse TV Bingo georganiseerd.

Om even Corona te vergeten, voor verbondenheid en om plezier te hebben. Deze bingo is een initiatief van ZFM, Piëzo, de Markt in samenwerking met Zoetermeer voor Elkaar en Magisch Zoetermeer. Burgemeester Bezuijen komt op woensdagavond 23 december (19.00 tot 20.30) naar de studio van ZFM toe om de cijfers van de TV Bingo te trekken. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. De Prijzen worden lokaal gekocht, op de markt en bij ondernemers in Zoetermeer. Vrijwilligers van Zoetermeer voor Elkaar bezorgen de prijzen bij de winnaars thuis.

Kaarten kopen? Op de markt op dinsdag 15 en 22 december in Oosterheem en vrijdag 18 december in Rokkeveen. Bij de locaties Ambachtenwerkplaats, Teldersrode 25 vanaf woensdag 9 tot en met donderdag 17 december en PiëzoCentrum Palenstein, Rakkersveld 253 vanaf woensdag 9 tot en met dinsdag 22 december.
Prijs: € 5,00 voor 3 bingokaarten met spelinstructies.

Kaarten thuis bezorgd?

Lukt het niet om zelf bingokaarten te kopen dan kan een vrijwilliger helpen om die thuis te brengen. Neem contact op met Milou van Loenen via: 06-11715238, [email protected]. Ook voor vragen over de Bingo.

De Zoetermeerse tv Bingo is live te volgen via Ziggo 42, KPN 1419, T Mobile 377 en of via www.zfmzoetermeer.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen