Nieuwe zwangerschapscursus in Zoetermeer

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Zoetermeer is sinds kort een unieke en veelzijdige zwangerschapscursus rijker. De cursus ‘Liefdevolle Verwachting’ bereidt ouders voor op de eerste twee jaar met hun kindje.

Veel ouders lopen, wanneer hun kindje er is, tegen dilemma’s en vraagstukken aan waarbij zij door de vele opties die er zijn niet meer weten welke keuze te maken die past bij hen en hun kindje. Onderwerpen waar iedere ouder eigenlijk wat over zou moeten en vooral zou willen weten komt in deze unieke cursus aan bod. Denk hierbij aan hechting, slapen en huilen. Ook de partnerrelatie komt aan bod, er wordt gesproken over voeding, het sociale netwerk, producten, veiligheid en meer.

Kortom ouders krijgen dé voorbereiding die nodig is om het leven met hun kindje vol kennis en vertrouwen aan te gaan en hierdoor keuzes te kunnen maken die passen bij ieders individuele situatie. Met veel passie vertelt Maaike Peerbolte van Carry Around graag in een persoonlijk interview meer over deze cursus en waarom dit zo belangrijk is voor (aanstaande) ouders.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen