Deelnemers PiëzoMethodiek starten online voortraject Entree-opleiding

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Deelnemers aan de PiëzoMethodiek starten deze week met een online voortraject als voorbereiding op de Entree-opleiding Dienstverlening en Zorg.

In twaalf weken krijgen zij online extra taal- en rekenonderwijs, waardoor zij goed voorbereid aan de opleiding, die in september start, kunnen beginnen. Paula Verweij (projectondersteuner opleidingen Piëzo): “Dat de deelnemers aan de PiëzoMethodiek online kunnen starten met het voortraject is echt heel belangrijk. Zo kunnen ze zich goed voorbereiden op de mbo1-opleiding die start in september.” Een Entree-opleiding is een mbo-opleiding op niveau 1 en duurt een schooljaar. Tijdens deze opleiding worden deelnemers voorbereid op het werken in een bedrijf of om door te stromen naar een mbo2-opleiding.

Het voortraject van de Entree-opleiding is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Zoetermeer en wordt uitgevoerd door mboRijnland. Voor meer informatie over de Entree-opleiding of eventuele deelname aan het traject kunt u contact opnemen met Paula Verweij via 06-40579695 of [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden