De ‘Anderhalve Meter Moestuin’

Foto: Simone Langeveld / Piëzo

Ben jij tussen de 9 en 12 jaar, woon je in Seghwaert en/of zit je er op school en wil je groene vingers kweken, voor thuis op je balkon of op het terras in de tuin?

Doe dan vanaf woensdag 20 mei mee met de workshops van de Piëzo TalentenAcademie Seghwaert: ‘de Anderhalve Meter Moestuin’. Tijdens de TalentenAcademie ga je aan de slag met je eigen mini-groentekwekerij. In de workshops ga je zaaien, verzorgen, kweken en natuurlijk ook oogsten en opeten. Ook gaan jullie een paar keer bewegen en naar buiten in het groen onder begeleiding van een sportinstructeur. Én natuurlijk smul je van zelfgekweekte groenten uit de Anderhalve Meter Moestuin.

Groene en gezonde workshops bij de TalentenAcademie Piëzo Seghwaert

De workshops vinden afwisselend online en op locatie plaats (mits de maatregelen rondom corona dit toestaan).

Schrijf je in voor deze serie workshops tot en met 19 mei via deze link https://stichting-piezo.webinargeek.com/de-anderhalve-meter-moestuin-piezo-talentenacademie-seghwaert.

Bij de online kennismaking op 20 mei ontvang je een bon voor jouw Anderhalve Meter Moestuin – pakket (gratis) en een aantal instructies. Het pakket haal je op voor de volgende workshop én de overige dingen die je nodig hebt verzamel je. Met al deze spullen (zaadjes, potgrond en kweekbakjes) gaan jullie tijdens de online zaaisessies op 27 mei en 3 juni aan de slag.

Heb je vragen over de Piëzo TalentenAcademie Seghwaert? Neem dan contact op met Simone Langeveld via 06-36573257 of mail via [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden