De Vegetarische Restaurant week in het Forum Café

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Van 9 t/m 15 maart is het weer de Nationale week zonder vlees. Tijdens deze week worden door heel het land allerlei activiteiten, proeverijen en kookworkshops georganiseerd, zo ook in het Forum Café.

Maar een week lang zonder vlees? Overleven wij dat wel? Kom daarom op zaterdag 7 maart van 12:00 – 13:00 uur naar het Forum Café aan Stadhuisplein 1 en ontdek de vegetarische keuken! Proef GRATIS allerlei lekkere hapjes, volg een vegetarische kookdemonstratie ‘maak je eigen Pokebowl’ en ga naar huis met heel veel lekkere recepten.

Kookdemonstratie ‘maak je eigen Pokebowl’

Een Pokebowl is een traditioneel Hawaiiaans gerecht waarin groente en rijst de hoofdrol spelen. Tijdens de workshop leer je hoe je zo’n lekkere Pokebowl kunt maken met heerlijke sausen, groentes en tofu of tempé. Dit heerlijke gerecht maakt je meteen vrolijk en blij, want door de vele verschillende kleuren groentes lijkt het net alsof je de regenboog eet.

Kom zaterdag om 12:00 naar het Forum Café en schuif aan voor de workshop ‘maak je eigen Pokebowl’ en leer hoe je een gezond en lekker vegetarisch gerecht kan maken.

Gedurende de hele week kun je in het Forum Café genieten van een heerlijke vegetarische lunch, zoals een broodje bapao, broodje saté of wrap.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden