Humanitas zoekt vrijwilligers voor gezinsondersteuning

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Start jij het jaar 2020 met goede voornemers? Meld je dan aan als vrijwilliger. Voor de activiteiten Home-Start en Kind aan Huis is Humanitas op zoek naar mensen die gezinnen in Zoetermeer een steuntje in de rug kunnen bieden.

Ben je minimaal één jaar voor een dagdeel in de week beschikbaar? Dan kan je een gezin in Zoetermeer helpen. Doordat elke situatie anders is, is geen vraag hetzelfde en dat maakt het werk als vrijwilliger bij ons ook zo afwisselend. Wat vragen zij van jou? Je tijd, je onverdeelde aandacht voor het gezin en vooral plezier en gezelligheid. Want ondanks alle omstandigheden, kijkt Humanitas naar de dingen die juist wél goed gaan binnen het gezin.

De ondersteuning is altijd tijdelijk, omdat het doel is dat ouders weer in hun eigen kracht komen te staan. Je komt als vrijwilliger bij een gezin thuis en de coördinatoren zijn te allen tijde beschikbaar als aanspreekpunt voor als er iets meer nodig is.

Ben je enthousiast geworden en wil jij je goede voornemen werkelijkheid laten worden? Dan gaat Humanitas graag met jou in gesprek. Op donderdag 30 januari van 09:30-12:30 uur start de training voor nieuwe vrijwilligers. In totaal zijn er vier trainingsdagdelen die gevolgd moeten worden.

Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met coördinator Nina Koper (06-13404839 of [email protected]). Meer informatie over gezinsondersteuning is ook te vinden op de website, www.humanitaszoetermeer.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen