Bingo Buytenrode

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zoals gebruikelijk iedere 3e woensdag van de maand BINGO in haar buurthuis.

Tijdens deze avonden zijn er prachtige prijzen en geldbedragen te winnen, in totaliteit gaan er deze avond gegarandeerd 22 grote prijzen de deur uit. Zij draaien in totaal 2 x 3 rondes + een boodschappenronde met tussendoor een gezellige prijzenloterij, daarbij ter afsluiting van de avond een superronde. Aanvang van deze bingo in de mooie buurtruimte is rond 20.15 uur terwijl de zaal om 19.45 uur open zal gaan.

Woensdag 15 januari is het weer zover. Ze maken het weer extra gezellig met tussendoor voor de liefhebber een lekker (warm)hapje of drankje. Het prijzenpakket is vanwege deze eerste bingo van het jaar 2020 aangepast, zo zijn er weer extra leuke, lekkere en handige prijzen te winnen welke in deze winterperiode goed van pas kunnen komen.

Je kunt de hele avond spelen op één boekje van 8 bingorondes voor € 14,50, inclusief boodschappenronde en ‘jackpotronde’. Het is ook mogelijk om losse kaartjes te kopen en bovendien is er tussendoor loterijverkoop met vele extra prijzen, deze lootjes worden voor een bedrag van € 0,50 per setje van drie aangeboden.

Buurtvereniging Buytenrode is gelegen aan de César Franckrode 60 (ingang aan de achterzijde) wijk 17 Buytenwegh te Zoetermeer. Nadere informatie op de website www.buytenrode.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden