Van harte welkom in De Lichtzijde en Het Kompas met kerst

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De Lichtzijde en Het Kompas hopen met u kerst te vieren. Het feest van het licht in deze donkere dagen, omdat ze mogen vieren dat Jezus werd geboren voor ons allemaal. Hoewel hij nederig werd geboren in een stal, werd zijn komst bejubeld door een lied van een leger van engelen.

Om dit te vieren houden ze als samenwerkingsgemeente De Lichtzijde en Het Kompas op kerstavond 24 december 2 kerstavonddiensten. In de vroege dienst om 19.30 uur zal er in De Lichtzijde bijzondere aandacht zijn voor de jongeren met een eigentijdse invulling van kerst. Later op de avond om 21.30 uur staat in Het Kompas het lied van de engelen centraal samen met het zingen van vertrouwde kerstliederen rond het thema ‘The Voice of Heaven’ en voorafgaand bent u vanaf 21.00 uur al welkom voor een drankje of hapje.

Kerst vieren De Lichtzijde en Het Kompas graag samen met anderen en ze nodigen iedereen uit om gast te zijn en vrienden en familie mee te nemen.

Het kerkgebouw van De Lichtzijde vindt u aan de Broekwegzijde 196 en van Het Kompas aan het Piet Heinplein 13. Meer info is ook te vinden op fb.me/KompasZoetermeer of fb.me/DeLichtzijde. Daarnaast zijn er diensten in de ochtend op 1e kerstdag. In De Lichtzijde om 9.45 uur en in Het Kompas om 10.00 uur. Tijdens deze diensten zal er naast het kerstevangelie speciale aandacht zijn voor de kinderen.

Wees van harte welkom om met kerst bij een van de diensten aanwezig te zijn. Mogen ze u begroeten?

Achtergronden

Het Kompas is de naam van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Zoetermeer. Ze zijn een actieve gemeente voor jong en oud, die bijbelgetrouw Gods woord wil belijden. Samenwerkingsgemeente De Lichtzijde is een gemeenschap van mensen die samen willen groeien in geloof door de genade van Jezus Christus, die ze leren kennen uit de Bijbel. Elke zondag zijn er diensten om 9.30 uur in Het Kompas en om 9.45 uur in De Lichtzijde. ’s Middags is er om 16.30 uur een gezamenlijke dienst afwisselend in 1 van de 2 gebouwen. Meer informatie is te vinden op www.delichtzijde.nl of www.kompaszoetermeer.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden