Beleef ook Winter Wonderland in de kerstvakantie

Foto: Redactie Zoetermeer (pixabay.com)

De folder ‘Beleef ook Winter Wonderland in de kerstvakantie’ is weer aan basisschoolkinderen uitgedeeld. Zo hoeven kinderen voor winterse activiteiten niet ver weg te gaan.

Trek de extra dikke trui en de wanten maar aan. Speelboerderij Het Buitenbeest, stadsboerderijen De Balijhoeve en De Weidemolen, Speelmeer en Zoetermeer Sport staan in het teken van ‘Winter Wonderland’.

Speelboerderij Het Buitenbeest haalt ook dit jaar de schaatsen uit het vet! Kinderen tussen de vier en twaalf jaar kunnen gratis schaatsen in het ijspaleis. Maar ook heerlijk buiten spelen en meedoen met ‘Spel van de dag’. Koud gekregen? Dan kunnen ze zich opwarmen in het activiteitencentrum en knutselen uit het ‘Winter Wonderland’ knutselprogramma en een ‘Film van de dag’ kijken. Liever de dieren verzorgen? Dan kunnen ze zich opgeven voor ‘dagje boerderij’. Om 2020 feestelijk in te luiden organiseert speelboerderij Het Buitenbeest op vrijdag 3 januari een ‘Nieuwjaarsdiner’. Dit willen ze niet missen.

De dieren op stadsboerderijen De Weidemolen en De Balijhoeve staan klaar om geaaid te worden. Tijdens ‘Voerdertijd’ kunnen ze de boer mee helpen met voeren en de dieren naar de stal brengen.

Zoetermeer Sport heeft een ijs en ijskoud programma: buiten sporten op speelboerderij Het Buitenbeest en Sport4you wintersport in SilverDome. Willen ze het nieuwe jaar knallend van start gaan? Dan is donderdag 2 januari van 09.00 tot 11.30 uur ‘Speelmeer On Tour bij Avontura’ of van 17.30 tot 20.30 uur naar Speelmeer On Tour super arrangement bij Avontura’ the place to be!

Kortom, er is weer van alles te beleven in de kerstvakantie. De folder is op te halen bij speelboerderij Het Buitenbeest, de stadsboerderijen, Stadhuis-Forum of te downloaden op www.zoetermeer.nl/vakantiefolder of www.stadsboerderijen.org.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden